Dyshek Gold Shfaq të madhe

Dyshek Gold

Produkt i ri

Dysheku Gold mund te perdoret nga te dyja anet, njera ane e tij eshte e perbere me Memory Foam dhe njera ane Shawma High Rezistent. Memory Foam prej 4 cm e cila jep mundesin e memorizimit te trupit tuaj, ajo i pergjigjet me se miri presionit qe trupi ushtron ndaj tij.Memory kthehet ne formen e tij origjinale sapo ju te mos ushtroni me presion ndaj tij.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Dysheku Gold mund te perdoret nga te dyja anet, njera ane e tij eshte e perbere me Memory Foam dhe njera ane Shawma High Rezistent. Memory Foam prej 4 cm e cila jep mundesin e memorizimit te trupit tuaj, ajo i pergjigjet me se miri presionit qe trupi ushtron ndaj tij ne menyre te barabarte fale butesise qe memory trasmeton ne trupin tone.Memory kthehet ne formen e tij origjinale sapo ju te mos ushtroni me presion ndaj tij.
Vecori :
Zona 1
Zona e mbeshtetjes se qafes , kjo zone sherben per te mos hasur veshtiresi ne frymarrje gjate gjumit.
Zona 2
Zona e dobesis se supeve , gjithashtu kjo zone sherben edhe ne mos mpirjen e kraheve gjate gjumit.
Zona 3
Zona e mesit e cila ofron nje komoditet gjate gjumit pas nje dite te lodhshme pune.
Zona 4
Zona e mbeshtetjes se kembeve kjo zone luan nje funksion te rendesishem ne qarkullimin e gjakut per pjesen e kembeve.

30 other products in the same category: