Dyshek Comfort Shfaq të madhe

Dyshek Comfort

Produkt i ri

Dysheku Comfort eshte me sistemin e vetajrosjes per nje ambjent sa me te paster pasi ndihmon ajrosjen e dyshekut.
Me shtresa: Memory, pocket spring, cope mikrofiber, antibakteriale dhe antialergjike.
Me 7 zona te diferencuara te kolones vertebrale.
Lartesia e dyshekut 26cm.
Garanci 10 vite.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

Dysheku Comfort eshte me sistemin e vetajrosjes per nje ambjent sa me te paster pasi ndihmon ajrosjen e dyshekut.
Me shtresa: Memory, pocket spring, cope mikrofiber, antibakteriale dhe antialergjike.
Me 7 zona te diferencuara te kolones vertebrale.
Lartesia e dyshekut 26cm.
Garanci 10 vite.

30 other products in the same category: