Dyshek Gold New Shfaq të madhe

Dyshek Gold New

Produkt i ri

Teknologjia MyForm Extension e bën Gold-in elastik, të frymëmarrjes dhe të aftë për të ofruar një mbështetje të shkëlqyer. Rezistenca e lartë ndaj stresit lejon që dysheku të bëhet protagonist i mirëqenies suaj, ndërsa karakteristikat e mbushjes dhe të dyshekut rrisin prakticitetin e tij dhe përvoja e gjumit rinovohet çdo natë.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

1-Pëlhurë mikrofibër viskoze dhe poliester.

2-Myform Memory Clima.

3-Pëlhurë shumë rezistente.

4-Extension Myform 19 cm.

5-Myform Extension Extra Soft.

6-Mikrofibër pambuku dhe polyester.

7-Lartesia 26 cm .

30 other products in the same category: