Dyshek Diamond New Shfaq të madhe

Dyshek Diamond New

Produkt i ri

I butë, i rehatshem, i krijuar për të mirëpritur butësisht çdo minutë të pushimit tuaj. MyForm Extension Extra Soft, teknologjia Next dhe mbulesa kompakte krijojnë një dyshek tepër të ekuilibruar, të rehatshëm, elastik, perfekt për të fjetur lehtë.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

1-Pëlhurë mikrofibër viskoze dhe poliester.

2-Mikrofibër pambuku dhe poliester.

3-Myform Extension Extra Soft.

4-Pëlhurë shumë rezistente.

5-Sistemi i kutive.

6-Susta pocket spring. 

7-Lartesia 29 cm .

30 other products in the same category: