Dyshek Silver new Shfaq të madhe

Dyshek Silver new

Produkt i ri

Silver  është shprehja përfundimtare e përsosmërisë së Flexaustria.  Teknologjia e dyfishtë siguron frymëmarrje superiore, elasticitet dhe rezistencë. Këto karakteristika ju lejojnë të zgjasni trupin tuaj, duke siguruar kështu shtrirjen e duhur muskulore dhe rehati të pashembullt.

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

1-Pëlhurë me veprim të thatë termorregullues.

2-Teknologji e dyfishtë - Myform Memory Air HD 4,5 cm.

3-Teknologji e dyfishtë - Susta xhepi HS me sistem dyfishtë.

4-Sistemi i kutive.

5-Pëlhurë me mikrofibër poliestër.

6-Lartesia 26 cm.

30 other products in the same category: