Dyshek The Queen New Shfaq të madhe

Dyshek The Queen New

Produkt i ri

Mirëqenia bëhet diçka e matshme dhe e prekshme falë një stili jetese korrekt dhe një trupi të shëndetshëm. Qëllimi i projektit The Queen është të kuptojë nevojat për të ofruar zgjidhjet e duhura dhe teknologjitë e projektimit që përmirësojnë mirëqenien. 

Më shumë detaje

Add to wishlist

Përshkrimi

1-Pëlhurë ReGeneration me shumë frymëmarrje e bërë nga fibra fije mëndafshi dhe poliester.

2-Myform Memory Clima 1 cm.

3-Myform Regen 3,5 cm.

4-Myform Memory Air HD 4,5 cm.

5-Extension Myform 7,5 cm.

6-Myform Air 5,5 cm.

7-Pëlhurë me mikrofibër poliester me frymëmarrje të lartë.

8-Lartesia 26 cm.

30 other products in the same category: